Iedereen heeft inmiddels wel vernomen dat de jeugd t/m 18 jaar weer beperkt mag gaan sporten als gevolg van de versoepeling van de corona regels. Dit geldt alleen voor buitensporten en dan ook onder zeer strikte voorwaarden. Wij bekijken als vereniging of we hier een invulling aan kunnen geven. Met LVV Beach is overeenstemming bereikt dat we op hun terrein in kleine groepjes mogen trainen.

Trainers gevraagd
Voor deze trainingen zijn wij nog naarstig op zoek naar trainers of leden die dit leuk zouden vinden om te doen. De groepjes bestaan uit maximaal zes vooraf ingedeelde jeugdleden. Dus... ben je het thuiszitten beu en vind je het leuk om jouw volleybalervaring over te brengen op onze jeugd, meld je dan aan als tijdelijke trainer per mail bij:
voorzitter [at] lvvsite.nl

Meld je aan
Graag vernemen we welke jeugdleden willen deelnemen aan de buitentrainingen. Hiermee kunnen we dan inschatten hoeveel trainers en ruimte we nodig hebben. Heb je hier zin in, meld je dan snel aan per mail bij:
voorzitter [at] lvvsite.nl

Inventarisatie
Het nog niet geheel duidelijk is of we genoeg trainers vinden, genoeg aanmeldingen hebben en we aan de zeer strikte voorwaarden kunnen voldoen. Dus bij aanmelding is het nog niet zeker of het doorgaat, maar het maakt de kans zeer zeker groter. Op eigen houtje volleyballen op het LVV Beach terrein is uiteraard niet toegestaan.