Uw reporter werd gevraagd om een wedstrijdverslag te maken van Heren 1 recreantenteam.

Wat mij de eerste wedstrijd opviel: de enorm slechte passing. Een 11-2 voorsprong werd door maar liefst 10 slechte passes weggegeven. De spelverdelers Ernst en de nieuwe ‘jonge’ spelverdeler Ron wisten niet waar ze moesten kijken.

Bij de wedstrijdbespreking sloeg uw verslaggever stijl achterover. Hoofdaanvaller Adwin had de oorzaak gevonden zei hij en deze was: ‘WE HADDEN EERST ONS BAKKIE MOETEN DOEN, NU WAREN ONZE SPIEREN NOG NIET WARM’.

En warempel de heren gingen een bakkie doen en kwamen herboren terug. Ze speelden een verdienstelijk gelijkspel tegen drie sterkere tegenstanders. Toch viel één speler gelijk op en hem heb ik kort geïnterviewd:

Reporter: Rob, jij bent het manusje van alles.
Rob: Klopt, ik doe de wedstrijdopstelling, de wissels, en de wedstrijdpapieren.

Reporter: Ik neem mijn petje voor jou af. Jij bent niet alleen het manusje van het team maar van de hele vereniging: waarnemend voorzitter, trainer, coach en ik denk dat ik nog wel wat vergeet.

Reporter: Even over het team, het is een democratisch team viel mij op.
Rob: Een democratisch team?

Reporter: Ik kon geen echte aanvoerder ontdekken.
Rob: Dat klopt, ik vind het een goede omschrijving want er spelen twee gemeente raadsleden in het team. Je ziet ik hou overal rekening mee.

Reporter: Regel dan ook dat ze de volgende keer op tijd naar de wedstrijd gaan. Dan kunnen ze eerst een bakkie doen en niet te vergeten… een echte warming-up. En je zult zien… de punten vliegen binnen.