Op zaterdag 15 juni is onze jaarlijkse Best-End seizoensafsluiting. We gaan een gezellige middag en avond beleven, lekker volleyballen, lekker eten, we eren onze vrijwilligers en bejubelen onze kampioenen.

Dit jaar hebben we het volgende programma:

Ouder-kind volleybal voor C jeugd en Mini’s (16-18u). Daag je vader of moeder uit en heb samen plezier. Durfen ze niet, of hebben ze onbegrijpelijk ‘geen zin’, geef dan op dat je zonder ouder komt.

Volleybal 4 tegen 4 met de AB jeugd, senioren en recreanten op kleine veldjes (16-18u). Bij dit toernooitje gaat het om de gezelligheid en sfeer.

Barbecue - Rond 18u steken we de BBQ aan en openen we een overheerlijk buffet. Tegen betaling van een kleine vergoeding kunnen jullie, en ook de ouders van onze jeugdleden, heerlijk mee-eten. Wij vragen €2,50 per Mini/C lid en €5 per volwassene/AB jeugd. Drankjes zijn voor eigen rekening. Meld je apart aan voor het eten.

Huldiging - Onze grootse kampioenen worden rond 18:30u geëerd en ontvangen een blinkende medaille als aandenken. Na de huldiging worden onze vrijwilligers in het zonnetje gezet met een leuke attentie als bedankje voor de hulp in het afgelopen seizoen.

Feesten met muziek - De avond wordt gevuld met een lekker muziekje en kunnen we onze avonturen van het afgelopen seizoen uitwisselen. Ook kunnen we alvast onze vakantieplannen delen onder het genot van een hapje en drankje. Kortom, we gaan er weer een gezellige doldwaze avond van maken. 

Zet zaterdag 15 juni dus in je agenda en kom lekker eten, volleyballen en feesten in de Schouw.